BH Telecom

55.000-ti korisnik usluge MojaTV na području Kantona Tuzla

Marketing

Danas je u poslovnoj zgradi Direkcije Tuzla BH Telecoma uručena nagrada 55.000-tom korisniku MojaTV usluge koji je zaveden u poslovni sistem na području djelovanja ove direkcije.

Korisnica koja je postala 55.000 korisnik Moja TV usluge na ovom području je Lejla Glibanović. Kompanija BH Telecom je Lejlu nagradila vrijednom nagradom – TV uređajem koji joj je uručio Enver Husičić, zamjenik direktora Direkcije Tuzla. Ona se zahvalila na nagradi i izjavila da je dugogodišnji korisnik usluga BH Telecoma.

  • 55.000-ti korisnik usluge MojaTV na području Kantona Tuzla

    55.000-ti korisnik usluge MojaTV na području Kantona Tuzla

    Foto: BH Telecom


“Veoma sam zadovoljna sa uslugama koje BH Telecom pruža korisnicima. Bila sam prijatno iznenađena kada su me obavijestili da sam osvojila nagradu. Hvala kompaniji BH Telecom” – rekla je nagrađena korisnica.

„Veoma važnu ulogu i velike zasluge u ostvarivanju dobrih rezultata imaju i radnici koji su svojim znanjem, zalaganjem i vještinama doprinijeli razvoju usluga i infrastrukture. U BH Telecomu imamo za cilj postići zadovoljstvo korisnika uslugama koje pružamo, kako bi upravo naši korisnici bili najbolji promotori usluga BH Telecoma. U ime kompanije BH Telecom čestitam Lejli i još jednom joj se zahvaljujem što koristi usluge BH Telecoma. “ – izjavio je Enver Husičić, zamjenik direktora Direkcije Tuzla.

  • 55.000-ti korisnik usluge MojaTV na području Kantona Tuzla

    55.000-ti korisnik usluge MojaTV na području Kantona Tuzla

    Foto: BH Telecom


Multimedijalna usluga Moja TV uvedena je u Telecoma 2009. godine, za čiju infrastrukturu su, radi postizanja kvaliteta usluge i sadržaja, investirana značajna sredstva. Samo je na području Direkcije Tuzla/Kantona Tuzla u posljednjih desetak godina je investirano oko 55 miliona KM. Uloženo je mnogo i u razvoj optičke mreže koja je danas dostupna na brojnim lokacijama u Tuzli, Gračanici, Gradačcu, Srebrenik, Živinice, Kladanj. Korisnici koji koriste usluge BH Telecoma putem optičke mreže imaju pristup super brzom internetu, streaming uslugama, kao i najbogatijim HD TV sportskim i filmskim sadržajima.

Podsjećamo da je trenutno u BH Telecomu u toku super akcija Moja TV gdje svi zainteresovani postojeći i novi korisnici mogu uz zasnivanje pretplatničkog odnosa na dvije godine BESPLATNO dobiti Android box uz koji svaki TV ekran postaje Smart TV. Također, korisnici mogu osigurati sebi besplatne HBO i Cinemax kanale, HBO Max, te Fritz!Box modem koji osigurava velike brzine interneta i najbržu moguću bežičnu vezu za više uređaja u domu. Tu je i HD paket koji osigurava vrhunsku kvalitetu slike i zvuka Arena sport kanala, informativnih, muzičkih i drugih kanala.

BH Telecom. Moja priča

Više o:

BH Telecom Moja TV
NA VRH

Podijeli članak na