SARAJEVSKI KISELJAK

Sarajevski kiseljak proslavio 130. rođendan spektakularnim koncertom Petra Graše: znak zahvalnosti za sve godine vjernosti

Bila je to istinska muzička poslastica, popraćena vrhunskom produkcijom i sjajnim prijemom kod publike

Marketing

Građani i posjetitelji Sarajeva pamtit će četvrtu noć augusta po spektakularnom koncertu Petra Graše kojeg je u prijestolnici Bosne i Hercegovine povodom svog 130. rođendana priredila kompanija Sarajevski kiseljak u znak zahvalnosti za sve godine vjernosti ovom brendu. Već nekoliko sati prije početka koncerta fanovi jedne od najvećih regionalnih zvijezda počeli su se okupljati u ugodnom ambijentu Trga Prve brigade policije Stari Grad, prekoputa Vijećnice, što je za ovu priliku omogućio partner događaja, Općina Stari Grad Sarajevo.

Uporedo sa zalaskom sunca rastao je broj ljudi na pomenutoj lokaciji, ali i nestrpljenje u iščekivanju prvih taktova muzike. Iako je u Sarajevu održao desetak nastupa, splitski pjevač nije mogao sakriti uzbuđenje zbog svog prvog velikog koncerta i gromoglasnog aplauza publike koje je uglas sa njim i s podjednakim oduševljenjem pjevala stare i nove hitove. Koncert je otvorio pjesmom Jel ti reka ko, a oduševljena publika pjevala je s Petrom Grašom uglas. Nakon nje, nizale su se Šporke riči, Ako te pitaju, Utorak, Moje zlato, Vera od suvog zlata… I tako cijela dva sata.

Bila je to istinska muzička poslastica, popraćena vrhunskom produkcijom i sjajnim prijemom kod publike. Veliki besplatni koncert Petra Graše je još jedan u nizu događaja kojim je kompanija Sarajevski kiseljak skupa sa svojim uposlenicima obilježila svoj značajni jubilej i uzvratila građanima za dugogodišnju ljubav, vjernost i poštovanje.

Više o temi PROMO

M:TEL
Podijeli ljeto sa svima!
NA VRH

Podijeli članak na