SAVJETI

Budite kreativni: Ideje kako fotografirati novorođenče u kućnoj radinosti

Sve što vam treba je jedan kutak u kući, neutralna pozadina i fotoaparat

Nježno cvijeće se odlično slaže sa vašom bebom. Agencije

Z. K.

25.7.2022

Svi roditelji žele da slikaju svoje novorođenče iz svakog ugla i da stvaraju prelijepe uspomene. Međutim, fotografiranje u studiju može biti jako skupo, nekada ne plaćate samo fotografiju, već i ideju fotografa. A sa pravim idejama, možete slikanje napraviti u kućnoj radinosti!


Korpe mogu biti različitih oblika i materijala. Agencija

Sve što vam treba je jedan kutak u kući, neutralna pozadina i fotoaparat ili kamera na telefonu. Uz dobro osvjetljenje, nije bitno da li imate skupocjenu kameru ili običan telefon. Za pozadinu možete koristiti običan hamer papir.

Novorođenče u korpama - Korpe mogu biti različitih oblika i materijala. Možete korisiti neutralne pozadine, možete kao na slici koristiti prirodne tonove i materijale za sliku.

Slikanje šaka cijele porodice - Ove fotografije se mogu slikati na najrazličitije načine. Vaše je da pustite mašti na volju sada kada imate osnovu.


Uspomena koju želite da imate. Agencije

Bebe i ljubimci - Ovo se može računati u super slatke slike, jer se ljubimci tako dobro slažu s tek rođenim bebama, a i to je uspomena koju želite da imate za cijeli život. Ljubimac čak može umiriti vašu bebu prilikom slikanja.

Bebe s cvijećem - Nježno cvijeće se odlično slaže sa vašom bebom na fotografiji. Trudite se da koristite svježe pravo cvijeće, umjetno plastičnog za slikanje.


Bebina stopala su vrlo lijepa ideja za slikanje. Agencije

Pojedinačni delovi tela - Dijelovi tijela kao što su šačice ili mala bebina stopala su vrlo lijepa ideja za slikanje vašeg djeteta. To su dijelovi tijela koji su vrlo slatki, a koji će vrlo brzo da porastu, zato što prije napravite uspomenu za sebe.

Stavite aparat ili telefon na stativ i slikajte cijelu porodicu - Pored mnogih slatkih slika vaše bebe, sigurno želite da imate uspomenu i vas i cijele vaše porodice koja će trajati zauvijek. Kupite odgovarajući stativ za vaš uređaj, podesite tajmer i napravite uspomenu za cijeli život.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.