REGION

Podgorica: Opljačkali taksistu uz prijetnju nožem, pa pobjegli

Ilustracija

(D. K.)

28.8.2017

Podgorička policija uhapsila je M.A. (27) iz Podgorice, zbog sumnje da je s Podgoričaninom I.B. (23) u četvrtak uvečer, uz prijetnju nožem, opljačkao taksi vozilo.

Kako su kazali iz policije, za I.B. se još uvijek intenzivno traga.

- Službenici CB Podgorica su rasvijetlili krivično djelo razbojništvo počinjeno na štetu R.R. (48) iz Podgorice. Policijski službenici uhapsili su M.A. (27) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo - kaže se u saopćenju policije.

Ova osoba je, kako se sumnja, zajedno s I.B. (23) iz Podgorice, 24. avgusta oko 22.50 sati, u ulici Vuka Karadžića zaustavilo taksi vozilo marke Škoda nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao oštećeni R.R i tom prilikom njih dvojica su tražila da ih poveze do naselja Konik u Podgorici.

Prilikom dolaska u naselje Konik, oni su, sumnja se, zahtijevali da taksista zaustavi vozilo u blizini otpada i uz prijetnju nožem od njega zahtijevali da im preda pazar.

M.A. i I.B. su tom prilikom, kako se sumnja, otuđili 37 eura i mobilni telefon marke Samsung.

Osumnjičeni su se dali u bijeg u nepoznatom pravcu.

Državni tužilac u Podgorici je naložio hapšenje M.A., a nakon saslušanja donio je rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privođenja nadležnom sudiji za istragu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.