REGION

Rafalna pucnjava u Podgorici: Jedna osoba ubijena, druga ranjena

NAPADAČ ISPALIO RAFAL I POBJEGAO

CdM.me

(D. K.)

8.9.2017

Podgoričanin Ivan Nedović ubijen je danas oko 13 sati u pucnjavi u podgoričkom kafiću "Auto Zeta". U istoj pucnjavi teško je ranjen navodni član škaljarskog klana Milić Minja Šaković.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Vijesti.me, nakon intervencije u Urgentnom centru (UC) Šaković je stabilnih vitalnih parametara.

Direktor Urgentnog centra Nermid Abdić kazao je da je Nedović dovezen bez znakova života i da su ljekari mogli samo da konstatuju smrt.

- M.Š. je primljen sa prostrijelnim ranama u predjelu grudnog koša i gornjeg ekstremiteta. Operisan je i zbrinut na odjeljenje stabilnih vitalnih parametara - rekao je Abdić.

Prema saznanjima od izvora bliskog istrazi, na Šakovića i Nedovića maskirani napadač ispalio je rafal i pobjegao.

Napadač je bio suvozač u sivom BMW-u stranih registarskih oznaka. On je izašao iz automobila, prišao lokalu i kroz staklo ispalio rafal u Šakovića i Nedovića.

Iz policije je saopćeno da preduzimaju intenzivne aktivnosti, u koordinaciji s tužilaštvom, na rasvjetljavanju ovog slučaja. 

"CB Podgorica je danas oko 12.30 sati obaviješten da je u ulici Vaka Đurovića u Podgorici, u lokalu koji se nalazi u sklopu servisa 'Auto Zeta', došlo do upotrebe vatrenog oružja. Za sada nepoznata lica, na čijoj identifikaciji policija radi, su upotrijebila vatreno oružje od čijeg dejstva su povrede zadobili I.N. i M.Š. iz Podgorice. Ova dva lica su transportovana u Klinički centar radi ukazivanja ljekarske pomoći. I.N. je podlegao povredama", saopćeno je iz policije.

Na licu mjesta obavljen je uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.