IZBORI

Đukanović predao potpise za kandidaturu: "Potvrda superiornosti DPS-a"

Vijesti.me

24.3.2018

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović predao je kandidaturu za predsjednika Državnoj izbornoj komisiji. 

Đukanović je kazao da je DPS prikupila 60.528 potpisa podrške i zahvalio svim građanima koji su podržali kandidaturu te izrazio nadu da će oni biti dio jedne još moćnije podrške 15. aprila koja će, kako navodi, osigurati pobjedu u prvom krugu izbora.

- Koristim priliku da zahvalim aktivistima DPS-a koji su u nevjerovatnom roku od četiri dana uspjeli da skupe ovoliki broj potpisa i da tako potvrde moć infrastrukture naše partije i da onima kojima to nije jasno objasne zbog čega je to DPS toliko superiorna na političkoj sceni - kazao je Đukanović novinarima, pišu Vijesti.me.

On je zahvalio koalicionim partnerima DPS-a na već učinjenoj ili obećanoj podršci. - Obećanoj zbog toga što je jedan broj partija iz koalicije najavio održavanje svojih stranačkih organa tokom ovog vikenda - naveo je Đukanović.

Predsjednik DPS-a kazao je da ovi izbori nisu samo za predsjednika Crne Gore, bez obzira na to što je, kako on navodi, riječ o izborima za najznačajniju funkciju u državi.

- Ovi izbori su ponovljeni plebiscit o strateškom pravcu razvoja Crne Gore - poručio je Đukanović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.