CRNA GORA

Vukadinovići na saslušanju kod tužioca

CdM

CdM

3.4.2018

Podgoričani Predrag i Janko Vukadinović, koji su uhapšeni zbog sumnje da su povezani s ubistvom Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića, privedeni su u pratnji pripadnika Posebne jedinice policije nadležnom tužiocu na saslušanje. Oko zgrade Tužilaštva pojačano je policijsko osiguranje, jer su prisutne i porodice stradalih i osumnjičenih.

Policija traga za Kristinom Brnović i Dragoljubom Ćetkovićem, koji se, također, sumnjiče da su povezani s dvostrukim ubistvom u Podgorici, piše CdM.

Ranije danas na konferenciji za novinare pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković saopćio je da je glavni osumnjičeni za dvostruko ubistvo Marko Jovanović u bijegu.

- Radi se o M. J. iz Podgorice i za njim se intenzivno traga. Izuzeti su svi tragovi na osnovu kojih je utvrđeno da je on neposredni izvršilac ovog ubistva - rekao je Baković.

On je istaknuo da je na osnovu svih dokaza utvrđeno da je NN lice stvorilo kriminalnu organizaciju u kojoj su svi članovi imali jasne i precizne zadatke, čiji su ciljevi, između ostalog, bila i ubistva.

- Zato smo danas Specijalnom tužilaštvu podnijeli krivičnu prijavu protiv J. M., P. V., J. V., V. K. i Ć. D. zbog sumnje da su umiješani u krivična djela teško ubistvo, stvaranje kriminalne organizacije i neovlaštenog nošenja oružja - istakao je Baković.

Baković je dodao da svi dokazi ukazuju na to da su osumnjičeni povezani s takozvanim škaljarskim klanom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.