POBJEDNIČKI GOVOR

Đukanović: Nepobjediva smo koalicija!

RTCG

15.4.2018

- Ovo je prilika da zahvalim građanima koji su dali podršku mojoj kandidaturi. Prilika je da kažem da cijenim entuzijazam i lojalnost građana koji podržavaju ovu politiku sve vrijeme - poručio je novi predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u pobjedničkom obraćanju u Izbornom štabu DPS-a.

Đukanović je zahvalio i koalicionim partnerima koji su, kako je rekao, pokazali privrženost DPS-u, šaljući time poruku da su nepobjediva koalicija.

Umjesto poruke protukandidatima, Đukanović se obratio opozicionim liderima. 

- Ovaj rezultat je toliko ubjedljiv i nadmoćan da je ovo prilika da preispitate ono što su vaša istrajna politička stanovišta, da se ne može ništa dobro napraviti negiranjem ostvarenja do kojih je Crna Gora došla - rekao je Đukanović.

- Pred nama su iskušenja. Prioritet je ekonomski razvoj. Savladavanje podjela. Pokušat ću da doprinesem da se prevaziđu podjele. Ova pobjeda je odlična odskočna daska. U maju imamo izbore u mnogo općina. Podgorica je ostvarila odličan rezultat na ovim izborima. Dobar uvod da slavimo i 27. maja. Na jesen prisustvujemo evropskoj pobjedi Crne Gore - zaključio je novi predsjednik Crne Gore.

Demokratska partija socijalista je ranije proglasila pobjedu Mila Đukanovića na izborima.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.