Simović: Đukanović je jasno osudio napad na novinarku Oliveru Lakić

Autor: CdM
11.05.2018 13:02
A
A
A

Milo Đukanović je jasno osudio napad na novinarku Oliveru Lakić i izrazio žaljenje zbog toga, kazao je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i održivog razvoja Milutin Simović i dodao da svako ko je profesionalan i dobronamjeran, a ko nije sklon manipulacijama, i podgrijavanju strasti, mogao je jedino to da zaključi, prenosi CdM.

On je ovo kazao tokom posjete Bijelom Polju, odgovarajući na pitanje Javnog servisa koji su ga upitali kako komentira i tumači izjavu Đukanovića za napad na novinarku Oliveru Lakić.

- Đukanović je to jasno označio kao napad na slobodu izražavanja i na demokratiju, kao pokušaj ataka na državne institucije i istaknute javne ličnosti, kao pokušaj nanošenja štete međunarodnom ugledu Crne Gore - ponovio je Simović.

On je kazao da je Đukanović, također, jasno poručio da će se kao izabrani predsjednik države Crne Gore odlučno boriti protiv svih vidova kriminala, nezavisno od toga s koje adrese dolazili.

- Đukanović je iskazao jasna očekivanja da će nadležne institucije u ovom i svim ostalim slučajevima pokazati efikasnost i neselektivnost - kazao je Simović odgovarajući na pitanje TVCG.