CRNA GORA

Neurohirurg iz Beča zahvalan Đukanoviću: Vaše službe su mi spasile odmor

Arhiv

CdM

22.7.2018

Neurohirurg iz Beča Gedeon Pernecki, koji je svoj odmor ovog ljeta proveo u Crnoj Gori, zahvalio je predsjedniku Milu Đukanoviću i crnogorskim službama, jer su mu pomogle da brzo i efikasno riješi sudski postupak, budući da je doživio saobraćajnu nesreću u Baru.  

Pernecki se obratio Đukanovićevom kabinetu, ističući da je imao veliku potrebu da zahvalnost iskaže na najvišoj adresi u Crnoj Gori.

- Za vrijeme odmora, koji sam u Crnoj Gori provodio s porodicom i prijateljima, doživio sam saobraćajnu nesreću, u kojoj nije bilo povrijeđenih. Zahvaljujem službama Centra bezbjednosti Bar, Jedinici za hitnu medicinsku pomoć i Odjeljenju Suda za prekršaje u Baru na pravovremenoj i profesionalnoj reakciji, koje su učinile da boravak u Crnoj Gori zadrži u dobrom sjećanju. Cjelokupan tok događaja s tim u vezi nas je naveo da još jednom iskažemo našu zahvalnost i odamo priznanje za perfektnu organizaciju i brzo i efikasno okončanje sudskog postupka u vezi s nesrećom. Kako policija tako i Hitna pomoć su bili brzo na mjestu nesreće i brzo su reagirali. Sutkinja je, također, bila brzo na licu mjesta i već sljedećeg dana, u nedjelju, je zakazala i suvereno održala ročište u Baru. Svim učesnicima, a posebno sutkinji, želimo izraziti naše poštovanje i zahvalnost. Sutkinja je spasila naš odmor. Vaša zemlja nije samo lijepa koju krase i gostoljubivi ljudi već ima i divnu sutkinju u Baru - naveo je u svojoj zahvalnici Pernecki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.