REGION

Baranin pretukao mladiće iz Srbije

SRNA

23.8.2018

Uprava policije Crne Gore saopštila je večeras da je uhapsila devetnaestogodišnjeg Baranina čiji su inicijali V.P. jer je nanio teške povrede devetnaestogodišnjim državljanima Srbije čiji su inicijali N.S. i G.S. iz Rume.

U saopštenju se navodi da su službenici Hitne pomoći u Baru obavijestili policiju da je u nesvjesnom stanju doveden N.S, koji je zbog težine povreda upućen u bolnicu u Baru, a nakon toga na dalju hospitalizaciju Klinički centar Crne Gore u Podgorici.

"Devetnaestogodišnji G.S, koji je poznanik N.S, takođe je zadobio tešku povredu u vidu frakture vilice. Ovom licu ukazana je ljekarska pomoć u Opštoj bolnici u Baru", ističu iz policije.

U saopštenju se dodaje da je brzom akcijom službenika policije uhapšen V.P. (19) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična djela nasilničko ponašanje i nanošenje teških povreda.

Tom prilikom su identifikovana još dva lica iz Bara koja su bila u društvu osumnjičenog, Đ.S. (20) i J.M. (20), koji neće biti obuhvaćeni krivičnom prijavom.

"Osumnjičeni V.P. je danas u Sutomoru bez povoda fizički nasrnuo na G.S, kojeg je udario šakom. On je nakon toga nasrnuo na N.S kojem je zadao udarac na isti način. N.S. je tom prilikom od posljedice udarca pao i udario glavom o betonsku podlogu", navodi crnogorska policija.

U saopštenju se dodaje da su u daljem izvršenju djela osumnjičenog spriječili Đ.S. i J.M, koji su bili sa njim u društvu.

"Oštećena lica ovaj događaj nisu prijavila policiji, već su se uputila u iznajmljeni smještaj gdje su boravila, da bi nakon nekoliko sati primijetili da je N.S. zapao u stanje kome, kada su ga odveli u Hitnu pomoć na ukazivanje ljekarske pomoći", ističe se u saopštenju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.