PODGORICA

Opet incident u Skupštini: Dok ja držim predavanja studentima, Vi se kupate u bazenu

Zastupnica Vuksanović-Stanković je opomenuta od predsjednika Ivana Brajovića

Antenam.net

Antenam.net

2.11.2018

I danas je u crnogorskom parlamentu došlo do neugodne situacije između zastupnika.

Naime, dok je u okviru rasprave o izmjenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji izlagala zastupnica SDP-a Draginja Vuksanović-Stanković, zastupnik DPS-a Luiđ Škrelja je dobacivao.

- Kolega Škrelja, Vi uvijek imate problem kad ja diskutiram, nemojte da mi dobacujete s mjesta, to je nekulturno. Dok ja držim predavanja studentima, Vi se kupate u bazenu s pojedinima, imate vremena za razonodu, ja nemam - rekla je zastupnica Vuksanović-Stanković, nakon čega je opomenuo predsjednik Skupštine Ivan Brajović.

"Nekorektno je, upozoravam Vas da na ovakav način ne dobacujete", rekao je Brajović Škrelju i preporučio zastupnicima da porazgovaraju van plenarne sale.

Nešto kasnije došlo je do još jednog verbalnog incidenta dok je govorio poslanik DF-a Janko Vučinić, koji se obratio potpredsjedniku Branimiru Gvozdenoviću.

- Nemoj da ti dođem tamo da ti iščupam taj mikrofon zajedno sa tobom - rekao je Vučinić, jer mu Gvozdenović nije dao riječ. 

- Upozoravam vas, nemojte ja to vama da napravim jer sam izazvan, niste korektni - rekao je Gvozdenović rekavši da Vučiniću daje treću opomenu nakon čega je određena pauza. 
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.