NOVA GODINA

Trebinje: Predstavljena turistička ponuda Crne Gore

Poznati izvođači u Herceg-Novom, Budvi, Tivtu, Baru, Kotoru i Podgorici

S današnje konferencije. Avaz

P.M.

18.12.2018

Predstavnici turističkih organizacija Crne Gore u Trebinju su promovirali bogatu turističku ponudu ove zemlje za predstojeću zimsku turističku sezonu i doček Nove 2019. godine.

Prema riječima Aleksandre Maksimović iz nacionalne TO CG, najbolji praznični provod u regionu zagarantiran je upravo u Crnoj Gori, uz višednevne zabavne programe i poznate izvođače u Herceg-Novom, Budvi, Tivtu, Baru, Kotoru i Podgorici.

Kako je pojasnio Emil Kukalj iz LTO Bar, u ovom gradu će 30. decembra nastupiti Aco Pejović, a na svečanom dočeku Nove godine, nakon koncerta Antivari musica i nastupa Akademije, od 23 sata na gradskom trgu nastupit će Sergej Ćetković. Za 1. januar od 21.30, odnosno 23 sata zakazan je nastup grupa ''Perper'' i ''Plavi orkestar''.

Ana Jovanović iz LTO Podgorica navela je da se od 19. decembra do Dana oslobođenja, 10. januara, organizira prvi „Podgorički praznični pazar“, u okviru koga će 31. decembra biti organiziran dječiji novogodišnji koncert, 1. januara nastupit će starogradski kvartet „Boro i prijatelji“ i trio „Gušt“, a 2. januara nastupit će ''Atomsko sklonište'', Andrea Demirović i ''Akademia Bend''.

Tijana Kotarac iz LTO Budva naglasila je da u Budvi već po tradiciji za doček Nove godine gostuju poznate estradne zvijezde iz regiona, pa će tako 31. decembra na trgu ispred Starog grada nastupiti Dino Merlin. 

To će ujedno biti i jubilarni, 20. novogodišnji javni doček u ovom gradu. Za 1. januar u Budvi je najavljen nastup ''Partibrejkersa'' i grupe ''Van Gogh''. 

Prethodno će, 28. decembra, nastupiti BG sindikat, a 29. decembar je rezerviran za nastup Halida Bešlića i Marije Šerifović, dok je 30. decembar rezerviran za DJ Buraka Yeterna i Darren Emersona.

Također, za 31. decembar u Budvi je zakazan nastup hrvatske pjevačice Jelene Rozge. U istom gradu 1. januara nastupa ''Bijelo dugme'', a 2. januara Haris Džinović.

Dejan Stjepčević iz LTO Tivat najavio je da će 31. decembra u ovom mjestu nastupiti Željko Joksimović, dok je za 1. januar zakazan koncert Lepe Brene.

Zoran Živković iz LTO Kotor istakao je da će sve one koji se odluče da Novu godinu dočekaju u ovom mjestu 31. 12. zabavljati Damir Urban, Darko Rundek, ''Bombaj štampa'' i M.O.R.T, a noć kasnije nastupit će ''Galija'', ''Psihomodo pop'', ''Autogeni trening'' i ''Four Blues Driver''.

Natalija Terzić iz LTO Herceg-Novi je za novogodišnje praznike najavila bogat program pa će tako sve one koji se odluče da Novu 2019. dočekaju u ovom mjestu, na platou ispred hotela „Igalo“ od 23 sata zabavljati beogradska rok grupa „Riblja čorba“, a kao predgrupa će, od 21 sat, nastupiti „Light under the black mountain“. 

Dana 30. decembra na istoj bini nastupit će Jelena Rozga i pobjednik ''Pinkovih zvjezdica'' Ljuba Stanković, dok je za 1. januar rezerviran nastup Sergeja Ćetkovića.

Iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore tokom decembra najavili su brojne pogodnosti i za uživanje u zimskim centrima rekreacije na Bjelasici, Žabljaku, u Kolašinu te ski-centrima „Vučje“ u Nikšiću, „Lokve“ u Beranama i „Hajla“ u Rožajama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.