CRNA GORA

Otvoren aerodrom u Podgorici, saobraćajnice prohodne

Tehnički direktor "Puteva" Rašo Bulatović istakao je da je situacija pod kontrolom

Aerodrom u Podgorici. Antenam.net

Antenam.net

9.1.2019

Aerodrom u Podgorici je otvoren, nakon što je od jutra bio blokiran zbog snijega koji je napadao u glavnom gradu Crne Gore.

Kako je za Antenam.net rečeno iz Aerodroma, u 19 sati i 40 minuta se očekuje polijetanje aviona "Montenegro Airlinesa" za Beograd. 

Podgorica je inače od sinoć pod sniježnim pokrivačem.  

Kako je saopćeno iz glavnog grada, ekipe gradskih preduzeća su na terenu i svi raspoloživi kapaciteti stavljeni su u funkciju, kako ne bi bilo većih problema u funkcioniranju saobraćaja. 

Tehnički direktor "Puteva" Rašo Bulatović za Antenu M je kazao da je situacija u Podgorici pod kontrolom.

Od 10 sati kada je intenzivno počeo da pada snijeg radili smo na uklanjanju, čistimo snijeg u Golubovcima i Tuzima i počeli smo u Lješanskoj nahiji. Kasnije popodne ćemo da počnemo da čistimo trotoare i opet gradske saobraćajnice, kako se ne bi zamrzao kolovoz. Trenutno je sitaucija pod kontrolom, saobraćajnice su prohodne. Imamo malih problema na trotoarskim površinama, ali do ponoći ćemo to otkloniti - kazao je Bulatović.  

Saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere zabranjen je na putu Cetinje – Budva i Cetinje – Podgorica, zbog snijega.

Saobraćaj za vozila nosivosti preko pet tona zabranjen je i na dionicama Nikšić–Plužine, Nikšić–Šavnik i Nikšić–Vilusi, saopćeno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.