CRNA GORA

Andrijani Mišolić pritvor do 30 dana

Radi provjere privremeno oduzeto vozilo Golf 7 kao i skupocjeni sat Roleks

Mišolić odranije poznata istražiteljima kao članica ženske bande. Arhiv

Avaz.ba

5.4.2019

Andrijani Mišolić (28) iz Podgorice, koja je uhapšena je kada je pretresom njenog stana podgorička policija pronašla pištolj sa metkom u cijevi, određen je pritvor do 30 dana, saznaje Portal Analitika. 

Od Mišolić je radi provjere privremeno oduzeto vozilo Golf 7 kao i skupocjeni sat Roleks radi provjere porijekla.

Mišolić je odranije poznata istražiteljima kao članica ženske bande, a bila je osuđena na četiri mjeseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja.

Ova Podgoričanka jedna je od akterki sa snimka na kojem grupa djevojaka brutalno tuče bivšu drugaricu. U presudi je tada navedeno da je snimak nastao na nagovor Mišolić.

Djevojke su žrtvu automobilom odvele u šumu, a onda je tukle nogama i rukama. Za to vrijeme napadnuta djevojka ih moli da je puste i ne udaraju.

Mišolić se osim za nasilničko ponašanje teretila i za krađu bundi i haljina, zajedno sa Nikolijom Lačević, akterkom snimka na kojem je zabilježeno prebijanje djevojke.

Mišolić i Lačević su kažnjene po 1.200 eura zbog krađe dvije bunde i pet haljina. Presudu je donijelo vijeće sudije Arsena Popovića.

Mišolić je poznata i sa fotografije sa policajcem B. Š. na osnovu koje je utvrđeno da je pozajmila njegovu policijsku uniformu i službeni pištolj i tako se fotografisala za društvene mreže.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.