CRNA GORA Tereti se za krađu bundi i haljina

Andrijani Mišolić pritvor do 30 dana

Radi provjere privremeno oduzeto vozilo Golf 7 kao i skupocjeni sat Roleks

Avaz.ba
05.04.2019 20:12

Mišolić odranije poznata istražiteljima kao članica ženske bande

Foto: Arhiv

Andrijani Mišolić (28) iz Podgorice, koja je uhapšena je kada je pretresom njenog stana podgorička policija pronašla pištolj sa metkom u cijevi, određen je pritvor do 30 dana, saznaje Portal Analitika. 

Od Mišolić je radi provjere privremeno oduzeto vozilo Golf 7 kao i skupocjeni sat Roleks radi provjere porijekla.

Mišolić je odranije poznata istražiteljima kao članica ženske bande, a bila je osuđena na četiri mjeseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja.

Ova Podgoričanka jedna je od akterki sa snimka na kojem grupa djevojaka brutalno tuče bivšu drugaricu. U presudi je tada navedeno da je snimak nastao na nagovor Mišolić.

Djevojke su žrtvu automobilom odvele u šumu, a onda je tukle nogama i rukama. Za to vrijeme napadnuta djevojka ih moli da je puste i ne udaraju.

Mišolić se osim za nasilničko ponašanje teretila i za krađu bundi i haljina, zajedno sa Nikolijom Lačević, akterkom snimka na kojem je zabilježeno prebijanje djevojke.

Mišolić i Lačević su kažnjene po 1.200 eura zbog krađe dvije bunde i pet haljina. Presudu je donijelo vijeće sudije Arsena Popovića.

Mišolić je poznata i sa fotografije sa policajcem B. Š. na osnovu koje je utvrđeno da je pozajmila njegovu policijsku uniformu i službeni pištolj i tako se fotografisala za društvene mreže.

Komentari

NA VRH