CRNA GORA

Bil Gejts odmara se u Tivtu: Jednostavan je i opušten, voli igrati tenis

Osnivač “Microsofta” posebno je impresioniran atraktivnošću i ljepotom zaljeva Boke kotorske

Gejts: Odmor sa porodicom. Agencije

Vijesti.me

3.8.2019

Bil Gejts (Bill Gates), američki multimilijarder, osnivač i član "Microsofta", odmara se u Tivtu.

Gejts sa porodicom boravi u ekskluzivnom nautičko-turističkom centru Porto Montenegro, potvrdilo je za “Vijesti” više gostiju.

Odsjeda u hotelu „Regent“, a svakodnevno ga drugi gosti susreću na teniskim terenima "Porto Montenego Sports Cluba", u blizini nekadašnjeg “Doma vojske” - sada upravne zgrade Porto Montenegra na Seljanovu, gdje on redovno trenira tenis.

Gejts i njegova porodica, tvrde oni koji su ih gledali, vrlo su jednostavni i spontani i opušteno uživaju u prirodnim ljepotama Tivta i Boke kotorske te u ponudi Porto Montenegra. 

Osnivač “Microsofta” navodno je posebno impresioniran atraktivnošću i ljepotom zaljeva Boke kotorske.

Bil Gejts (64) bogatstvo je stekao kroz “Microsoft", koji je najveći globalni proizvođač kompjuterskih operativnih sistema.

On je jedan od najvećih filantropa na svijetu koji svake godine izdvaja na desetine miliona dolara za razne humanitarne i druge društveno odgovorne aktivnosti.

Gejts, prema zvaničnoj "Forbesovoj" listi, ima lično bogatstvo od 100 milijardi dolara, po čemu je drugi najbogatiji čovjek na planeti, nakon vlasnika “Amazona” Džefa Bezosa (Jeff), koji je težak 153 milijarde dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.