NAKON SJAJNIH REZULTATA Predsjednik Crne Gore ogasio se na Twitteru

Đukanović: Uspješno završena borba za najsvetije vrijednosti - ljudske živote

Sada moramo biti isto tako odgovorni i odlučni u saniranju socijalnih i ekonomskih posljedica pandemije

Avaz.ba
24.05.2020 19:59

Na Twitter profilu predsjednika Crne Gore Mile Đukanovića objavljena je poruka ohrabrenja, nakon što je saopćeno da Crna Gora više nema oboljelih od koronavirusa, poslije 68 dana od prvog zabilježenog slučaja. 

- Crna Gora se uspješno izborila sa koronavirusom. Nema više oboljelih! Uspješno je završena ova faza velike borbe za najsvetije vrijednosti - za ljudske živote - piše u objavi.

  • Đukanović: Sve ovo je razlog za zadovoljstvo
    Đukanović: Sve ovo je razlog za zadovoljstvo Foto: Arhiv

Državni organi i crnogorsko društvo u cjelini pokazali su, navodi, zavidan nivo odgovornosti u suočavanju sa ovim novim izazovom, a zdravstveni sistem organizovanost, posvećenost i kompetentnost.

Sve državne institucije, počevši od Vlade Crne Gore, Policije, Vojske Crne Gore, pa do lokalnih uprava, inspekcijskih i komunalnih službi, iskazali su veoma ozbiljan napredak u pogledu funkcionalnosti, kao i izuzetnu požrtvovanost, hrabrost i odgovornost. Nezamjenjivi volonteri, na čelu sa CKCG, i izdašni donatori, mnogobrojni domaći, a važno je naglasiti i veoma renomirani inostrani prijatelji i investitori. Sve ovo je razlog za zadovoljstvo i iskrenu i duboku zahvalnost. Sada moramo biti isto tako odgovorni i odlučni u saniranju socijalnih i ekonomskih posljedica pandemije - kazao je Đukanović. 

Komentari

NA VRH