PREDSJEDNIK CRNE GORE

Đukanović: Kompletna medijska i politička scena Srbije pokušava izazvati tenzije

Upitan misli li, kada govori o stranom miješanju, i na službeni Beograd, odgovorio je da u tome sudjeluje kompletna medijska i politička scena Srbije

Milo Đukanović glasa. Ilustracija

Avaz.ba

30.8.2020

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nakon što je glasao saopštio je novinarima da očekuje da crnogorsko društvo i na ovim izborima pokaže zrelost i odgovornost i da oni proteknu u uvjetima apsolutne stabilnosti i demokratske kulture primjerene suvremenoj Crnoj Gori.

Ne postoji opasnost po stabilnost države i sigurnost njenih građana, poručio je crnogorski predsjednik dodajući da se tenzije pokušavaju izazvati sa adresa koje su izvan Crne Gore. 

Upitan misli li, kada govori o stranom miješanju, i na službeni Beograd, odgovorio je da u tome sudjeluje kompletna medijska i politička scena Srbije. 

Komentirajući veliku izlaznost birača, Đukanović je rekao da to nije iznenađenje, jer su kako je rekao i „i s jedne i s druge strane dali instrukcije biračima da pokušaju ispuniti svoju biračku obavezu do podne.

On je izrazio uvjerenost ubjeđen da je demokratska volja građana na strani Crne Gore i njene europske budućnosti, „i onih političkih stranaka koje kreiraju i ostvaruju takav politički program“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.