"CRNOGORSKI ODGOVOR"

Crnogorske patriotske organizacije o sutrašnjem skupu

Sutra ćete vidjeti gospodsku, patriotsku, evropsku Crnu Goru, poručuju

Crnogorske zastave. Arhiv

Avaz.ba

5.9.2020

Nekoliko crnogorskih patriotskih organizacija sutra organizira veliki skup na Trgu nezavisnosti u Podgorici. Tim povodom javnosti su se obratili saopoštenjem: 


- Koalicija "Za budućnost (bez) Crne Gore" i njene agenture danima pokušavaju da kompromituju skup koji smo zakazali za sutra veče, poručuju Crnogorske patriotske organizacije.  

- Nama koji se okupljamo pod zastavama Crne Gore hoće da zabrane ono što su prethodnih mjeseci radili oni, pod obilježjima strane države. 

Je li to principijelan početak vaše slobode?

Uzalud to pokušavate.  Mi jesmo u istoj državi, ali smo dva svijeta. Sutra ćete vidjeti gospodsku, patriotsku, evropsku Crnu Goru. Nikome nećemo uputiti ni prijeki pogled, nećemo nikome tražiti da se seli iz svoje države, nijedna ruka neće biti podignuta osim u pozdrav našoj domovini.

Nastavite svoju kampanju laži, Crnogorski odgovor dobit ćete sutra.

Pogledajte koliko nas je što smo ostali vjerni Crnoj Gori i poslušajte poruke naše ljubavi i odanosti jedinoj našoj svetinji, navode u saopštenju.

Kako dodaju "ako ima ičeg crnogorskog u vama, kao što tvrde vaši lideri, čekamo vas na nekom narednom skupu, da zajedno kažemo: Nek je vječna Crna Gora."

- Koliko su direktori kompanija mogli svojim radnicima da narede za koga da glasaju, pokazali su izborni rezultati.  Zato morate smisliti bolju podvalu od priče kako ih primoravaju da sutra dođu na naš skup. Samo onaj koga srce vodi na Trg nezavisnosti, dobrodošao nam. A svaki provokator, vaš je delegat i lako ćemo ga prepoznati, navode u saopštenju. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.