ODANOST SVETINJI

U Podgorici 50.000 građana poručilo da ne da Crnu Goru: Neće biti crnih ptica, niti Srebrenica

Skup je počeo u 19 časova, a najavile su ga crnogorske patriotske organizacije

Avaz.ba

6.9.2020

Skup u Podgoirici - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+11

Građanski i patriotski skup za odbranu nezavisne građanske Crne Gore, počeo je u 19 sati na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

Stiglo je na hiljade građana iz cijele Crne Gore koji pjevaju patriotske pjesme.



Grupa crnogorskih patriotskih organizacija pozvala je građane na skup navodeći da je ovih dana u Crnoj Gori najjeftinija riječ sloboda.

- Sloboda koja nas je vratila u devedesete, sloboda u izlivima nacionalne i vjerske mržnje, sloboda prijetnji onima što ne koračaju u pravovjernome stroju! Sloboda u kojoj su postali meta za odstrijel oni što vijore zastavu Crne Gore”, kazali su danas u saopštenju.



Iz tih organizacija saopštili su da ne mogu da žmure i ćute pred buđenjem klerofašizma i prijetnjama “po opstanak jedine zemlje koju imamo”. Istakli da ih ne okuplja nikakva partija ni vjera ni nacija, već potreba da se digne glas u odbranu naše jedine istinske svetinje – nezavisne, građanske, sekularne, multikulturne i antifašističke Crne Gore.


Grupa bivših suverenista “pod kontrolom otuđenih i ozlojeđenih tajkuna demokratizovati državu u koaliciji s četničkim vojvodama, promoterima klerofašizma i osvjedočenim mrziteljima Crne Gore”, saopštili su iz tih organizacija.

- Pogledajte koliko nas je što smo ostali vjerni Crnoj Gori i poslušajte poruke naše ljubavi i odanosti jedinoj našoj svetinji, zaključili su u saopštenju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.