AMERIČKA AMBASADORICA

Rajzing Rajnke: SAD se raduje saradnji sa Krivokapićem i njegovim timom

Američka ambasada oglasila se povodom izbora nove Vlade Crne Gore na svom twitter profilu

Džudi Rajzing Rajnke, ambasadorica SAD u Crnoj Gori. Arhiv

Piše: D. H.

4.12.2020

- Radujemo se saradnji sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i njegovim timom na ubrzanju reformi neophodnih za pristupanje Evropskoj uniji, i na produbljivanju našeg partnerstva, navodi se na Twitter nalogu američke ambasade.

Američka ambasada oglasila se povodom izbora nove Vlade Crne Gore na svom twitter profilu, navodeći sa se raduju saradnji sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem i njegovim timom.

Nakon izglasavanja nove Vlade Crne Gore u Skupštini Crne Gore, radujemo se saradnji sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i njegovim timom na ubrzanju reformi neophodnih za pristupanje Evropskoj uniji, i na produbljivanju našeg partnerstva, navodi se na twitteru.


Na Tviteru se oglasila i ambasadorka SAD u Crnoj Gori, Džudi Rajzing Rajnke koja je kazala da raduje jačanju partnerstva sa Crnom Gorom.

- Čestitam premijeru Zdravku Krivokapiću i i svim članovima njegove novoizabrane Vlade. Kao prijatelj, partner i NATO saveznik se radujem daljem jačanju našeg partnerstva sa Vladom i građanima, napisala je Rajzing Rajnke na svom Tviter profilu. 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.