CRNA GORA

Oglasio se pilot koji je letio putanjom srca

Neki kažu zatvor, neki 15.000 eura - naveo sam precizno koliko goriva i ljubavi je potrošeno, a ja sam spreman sve to nadoknaditi

Zanimljiva putanja aviona. CDM

A. Čengić

26.12.2020

Avion "Montenegro Airlinesa" jučer je na letu iz Podgorice za Beograd letio putanjom u obliku srca zbog čega su na društvenim mrežama uslijedile kritike, ali i brojne poruke podrške na račun mladog kapetana Nikole Pavličevića.

Prema saznanjima crnogorskog portala CdM, spomenutim letom u petak ujutro iz Crne Gore u Beograd na operaciju srca prevezena je beba stara 48 sati. 

Pilot Nikola Pavličević je kritičare, koji su ga optužili za neracionalnu potrošnju goriva, zamolio da "izračunaju koliko je i kome dužan". 

- Poštujem svačije mišljenje, a uvažit ću i vaše kritike. Neću dužiti, bit ću prilično precizan. Cijena 1.000 kilograma goriva za ovaj let iznosila je 470 eura, a ovo "kritično srce" potrošilo je 700 kilograma. Molim vas da izračunate koliko sam i kome dužan - poručio je mladi kapetan.

Pavličević: Najljepši let u karijeri. CDM

Istaknuo je kako je spomenuti let bila "čista emocija isprovocirana današnjim brifingom, suzama i velikom ljubavlju prema kompaniji od strane posade i zaposlenih".

- Neki kažu zatvor, neki 15.000 eura - naveo sam precizno koliko goriva i ljubavi je potrošeno, a ja sam spreman sve to nadoknaditi - izjavio je Pavličević i dodao kako je to bio njegov najljepši let u karijeri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.