CRNA GORA

Nestao Rudolf Elezović policijski funkcioner iz Ulcinja

O nestanku kolege crnogorska policija je obavijestila i kolege u regionu, a u potragu su uključeni i pripadnici albanske policije

A. J. / Vijesti.me

31.5.2021

Elezović je u posljednje vrijeme više puta prelazio granicu i boravio u Albaniji. CdM

Bivši načelnik ulcinjske policije Rudolf Elezović, koji je trenutno raspoređen u sektoru crnogorske granične policije, nestao je prije nekoliko dana, potvrđeno je Danu iz Uprave policije.


Nestanak Elezovića prijavio je, kako piše list, član njegove porodice. Policija je obaviještena da je njihov službenik otišao iz kuće prije pet dana i od tada se nije javljao porodici.


O nestanku kolege crnogorska policija je obavijestila i kolege u regionu, a u potragu su uključeni i pripadnici albanske policije. Elezović je u posljednje vrijeme više puta prelazio granicu i boravio u Albaniji, piše Dan.


Policija je uzela izjave od više osoba, između ostalih i od njegovih kolega koje su pred sami nestanak bile u kontaktu s njim.


Takođe se provjeravaju i bazne stanice kako bi se lociralo kretanje ovog policijskog funkcionera. Iz policije nijesu mogli da daju bilo kakav zvanični podatak, osim da je prijavljen nestanak.


On je jedno vrijeme obavljao funkciju rukovodioca Odjeljenja za suzbijanje krijumčarenja i svih vidova pograničnog i međunarodnog kriminala u Odjeljenju granične policije Bar. U njegovoj nadležnosti su bili nadzor i kontrola prelaženja državne granice u Luci Bar, granični prelazi Sukobin i Bar, kao i cijela državna granica na teritoriji opština Ulcinj i Bar.


Rukovodio je i odsjekom koji se bavi otkrivanjem i sprečavanjem i legalnih migracija ljudi i prometa robe preko državne granice van utvrđenih graničnih prelaza.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.