PREMIJER CRNE GORE

Krivokapić: Neću podnijeti ostavku

Ponudili smo tri programa – Evropa sad, Evropa ovdje i Crna Gora odmah, kazao je Krivokapić

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić. Printscreen

N. Aj.

11.11.2021

Političku krizu nije izazavao ni Zdravko Krivokapić ni ova Vlada. Političku krizu izazivali su politički lideri, saopćio je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić na konferenciji za novinare koju je sazvao nakon sastanka s američkim izaslanikom Gabrijelom Eskobarom (Gabriel Escobar), ali i povodom aktuelne političke situacije u državi. 

Poručio da neće podnijeti ostavku, prenosi Cdm.me.

On je kazao da je tokom današnjeg razgovora sa američkim izaslanikom Gabrijelom Eskobarom ova Vlada koja je isporučila vidljive i dokazive rezultate i dobila bezrezerevnu podršku međunarodnih partnera za nastavak svoga puta.

- Isti stav su čuli i ministri koji su bili u Briselu. Rad ove Vlade je osvježenje za dosadašnje pristupe na evropskom putu. Ova Vlada ima jasnu viziju, okrenuta je budućnosti. Treba da sačuvamo ono što imamo - rekao je Krivokapić.

Prema njegovim riječima neophodan je intenzivan ekonomski razvoj Crne Gore.

- Ponudili smo tri programa – Evropa sad, Evropa ovdje i Crna Gora odmah. Pohvaljen je stav da je ova Vlada odlučila da ima nultu korupciju. Iskaz tokom sastanka sa Eskobarom provejavao je da je ovo moderna Vlada. Borimo se da najveći fokus okrenemo ka siromašnima - naveo je Krivokapić.

Zato je Evropa sad, dodaje premijer Crne Gore, dobila podršku sa svih međunarodnih adresa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.