CRNA GORA

Kenana Strujić-Harbić nova šefica Kluba poslanika Bošnjačke stranke

Na ovaj način šaljemo pozitivnu poruku iz najvećeg zakonodavnog doma u državi, jer će Strujić-Harbić biti jedina dama koja se nalazi na čelu kluba poslanika, saopćeno je iz Bošnjačke stranke

Kenana Strujić-Harbić. Agencije

N. Aj.

14.12.2021

Poslanica Bošnjačke stranke (BS) Kenana Strujić-Harbić, nova je šefica Kluba poslanika BS u Crnoj Gori, pišu Vijesti.me.

Kako je saoćeno iz Bošnjačke stranke, Strujić-Harbić će na mjestu šefa kluba zamijeniti Ervina Ibrahimovića, koji je izabran za potpredsjednika Skupštine Crne Gore.

Sa zadovoljstvom ističemo da će na mjestu šefice Kluba poslanika Bošnjačke stranke u narednom periodu biti Kenana Strujić-Harbić. Na ovaj način šaljemo pozitivnu poruku iz najvećeg zakonodavnog doma u državi, jer će Strujić-Harbić biti jedina dama koja se nalazi na čelu kluba poslanika. Bošnjačka stranka na ovaj način pokazuje dosljednost u svojoj politici, jer smo jedina parlamentarna partija koja je na svakom trećem mjestu na izbornoj listi 2020. godine delegirala pripadnicu manje zastupljenog pola - saopćeno je iz BS.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.