ODGOVORILI DF-U

Đukanovićev DPS: Vaše destrukcije i pokazivanja snage se boje jedino radnici komunalnih preduzeća

Sada, po ugledu na 2015. godinu, predstavnici tog saveza najavljuju i obećavaju destrukciju države u cjelini, blokadom saobraćajnica i vaninstitucionalnom antisistemskom borbom za vlast

Milo Đukanović. Arhiva

H. J. I.

13.2.2022

Nakon što su danas iz prosrpskog DF-a su najavili da se intenzivno pripremaju za blokadu države Crne Gore, uslijedio je odgovor iz Đukanovićevog DPS-a

- Onako kako Demokratski front već godinu i po dana uništava državni sistem, preduzeća i ustanove koja su preuzeli po "dubini", sada, po ugledu na 2015. godinu, predstavnici tog saveza najavljuju i obećavaju destrukciju države u cjelini, blokadom saobraćajnica i vaninstitucionalnom antisistemskom borbom za vlast - saopćio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

Demokratski front od 30. avgusta, bio je, navodi Nikolić, zarobljenik nametnute uloge, koji je morao glumiti da je podoban da bude dio parlamentarne većine kojoj je evropski put Crne Gore trebao biti prioritet.


- Sada se, polako, oslobađaju okova i vraćaju na dokazan teren nacionalizma, služenja rusko-srpskim interesima, antisistemskom djelovanju i destrukciji sistema. Ono što su zaboravili jeste da se od njihove destrukcije i pokazivanja njihove snage boje jedino radnici komunalnih preduzeća po opštinama koji nakon njihovih protesta imaju pune ruke posla da lokacije dovedu u pređašnje stanje- napisao je Nikolić na Twitteru.

Podsjećamo, iz DF-a su najavili da se intenzivno pripremaju za blokadu države ukoliko se formira manjinska vlada koju bi podržao DPS.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.