DA LI ĆE VLADA OPSTATI?

Mandić: Abazović i Joković pišu prijedlog za rekonstrukciju Vlade Crne Gore

U tom očekivanju i sa dobrom željom da nekako prevaziđemo ovu tešku političku krizu, DF bi se radovao kada bi imao dobre vijesti da saopćimo građanima, poručio je

Andrija Mandić. BILJANA MATIJAŠEVIĆ / VIJESTI.ME

S. S./ Vijesti.me

19.8.2022

Jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore Andrija Mandić kazao je nakon sastanka dijela stare parlamentarne većine da premijer Dritan Abazović i potpredsjednik Vlade Vladimir Joković pišu svoj prijedlog za rekonstrukciju Vlade.

Kako je rekao, vjeruje da će taj prijedlog za 15-20 minuta biti dostavljen poslaničkim klubovima.

- U tom očekivanju i sa dobrom željom da nekako prevaziđemo ovu tešku političku krizu, DF bi se radovao kada bi imao dobre vijesti da saopćimo građanima - poručio je Mandić.

U skupštinskom Bijelom salonu održan je sastanak lidera stare parlamentarne većine, koji je završen nešto prije 18 sati.

Na sastanak su, osim Abazovića, došli: Vladimir Joković (Socijalistička narodna partija), Nebojša Medojević (Pokret za promjene), Andrija Mandić (Nova srpska demokratija), Milan Knežević (Demokratska narodna partija), Maksim Vučinić (Radnička partija), Miodrag Lekić (Demos), Marko Milačić (Prava Crna Gora), Srđan Pavićević (CIVIS), kao i poslanik Vladimir Dobričanin (Ujedinjena Crna Gora).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.