U TOKU PROTESTI

Vuksanović Stanković: Otvoreni Balkan možes mačku o rep Abazoviću, Crna Gora će u EU

Misle ti nesrećnici da sve svoje poraze, sramote i velikodržavne zablude mogu da nadoknade preko Crne Gore, navela je Vuksanović Stanković

Vuksanović Stanković: Ima nas, naravno, vazda nas je bilo. CDM

A. Č.

28.11.2022

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković sa večerašnjeg skupa poručila je da Crnu Goru nikada pokoriti neće, a imala je i poruku za premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića:

- Otvoreni Balkan možes mačku o rep.

- Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Albanci, Hrvati, Muslimani, Romi…., građani Crne Gore. Ima nas, naravno, vazda nas je bilo da anticrnogorskoj, antigrađanskoj, antievropskoj, primitivnoj, nacionalističkoj, velikosrpskoj politici kažemo veliko NE. Ne kao Lovćen, ne kao Durmitor ne kao Rumija…“, istakla je poslanica SDP-a.

Vuksanović Stanković poručuje da neće proći „Vučiceve sluge sa svojim zlim naumima pokoravanja Crne Gore.

- Nisu prošle sluge Beograda ni 90-ih pa neće ni danas u nezavisnoj i NATO Crnoj Gori. Misle ti nesrećnici da sve svoje poraze, sramote i velikodržavne zablude mogu da nadoknade preko Crne Gore. Misle jer ne znaju ništa. 

Ne znaju da se narod Tuđemila, Vučjeg dola, Fundine, Martinića, Vrtijeljke, Grahovca, da se ljudi Božićnog ustanka, slavnog 13. jula i svih crnogorskih antifašističkih brigade nikada pokoriti neće. Dok je sunca i dok je Grahovca – nikada - jasna je Vuksanović Stanković.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.