REGION

Zadar: BMW-om ganjao automobil s turistima i djecom i zabijao se u njih

19.7.2017

Zadarska policija završila je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je jučer, oko tri sata, u Kožinu, upravljajući BMW-om (ZD), u pretjecanju Renaulta estonskih nacionalnih oznaka, desnim bočnim ogledalom zapeo za lijevi stražnji kraj Renaulta u kojem se nalazilo šest estonskih državljana među kojima i dvoje djece.

Nakon saobraćajne nesreće, 22-godišnjak je automobilom prepriječio put Renaultu, izašao iz automobila i teleskopskom palicom na njemu razbio prednje vjetrobransko staklo. 

Kad su se estonski državljani automobilom pokušali udaljiti 22-godišnjak ih je automobilom slijedio od Kožina preko Bokanjca do predjela Mazija u Briševu te u vožnji više puta udarao u zadnji dio Renaulta.

Na predjelu Mazija, 22-godišnjak je zbog oštećenja pneumatika na BMW-u izgubio nadzor nad automobilom i sletio van ceste gdje su ga i zatekli policijski službenici. 

U ovom događaju nije bilo povrijeđenih, a protiv 22-godišnjaka se Državnom tužilaštvu biti podnesena krivična prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine i oštećenja tuđe stvari te prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.