REGION

Zbog Praljka prijetio Vesni Pusić: Izdajice smrdljiva, zaklat ću te k'o prase

Avaz.ba

30.11.2017

Prijetnje smrću nakon izjava o presudi hercegovačkoj "šestorki" dobila je još jedna članica Građansko-liberalnog saveza (GLAS) Vesna Pusić.

Saborski zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh jučer je, komentirajući samoubistvo Slobodana Praljka, utvrdio da je za njega neprihvatljivo da se u Saboru održi minuta šutnje za osuđenog ratnog zločinca. 

Vesna Pusić je, pak, jučer ustvrdila kako je presuda hercegovačkoj "šestorki", među kojima je i Praljak, rezultat loše i pogrešne hrvatske politike 90-ih godina, piše Index.hr

Beus Richembergh je na svom Facebooku objavio sadržaj prijetnji koje je dobio, a potom je GLAS na Fejsu objavio prijetnje smrću koje je dobila Vesna Pusić.

"Izdajico jedna smrdljiva, čekaj dok dođem u Zagreb, zaklat cu te k'o prase", napisao je stanoviti Jerko Bajsic (koji na profilnoj slici ima osuđenog zločinca Praljka) u porukama Vesni Pusić. 

Ona mu je odgovorila da je prijavljen policiji, na što je Bajsic odgovorio: "ajde, tako i tako nisam u Hrvatskoj, izdajico. I znam da me nećeš prijaviti, jer dobivaš svaki dan tako nešto". 

Pusić mu je odgovorila da "Policija radi i u Njemačkoj" i to "još bolje nego u Hrvatskoj", na što je Bajsic krenuo s ispričavanjem: "oprostite bio sam ljut, neće više doći do toga, molim vas oprostite".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.