REGION

Policija istražuje prijetnje smrću koje su zastupnici dobili zbog Praljka

Index.hr

30.11.2017

Policija istražuje prijetnje smrću koje su primili zastupnici u Hrvatskom saboru zbog komentara na jučerašnje samoubojstvo Slobodana Praljka, potvrđeno je iz MUP-a.

Podsjetimo, Goran Beus Richembergh objavio je danas prijetnje koje je primio zbog svog stava o Slobodanu Praljku, odnosno zbog činjenica da se usprotivio minuti šutnje za Praljka u saboru. Na svom profilu objavio je prijetnje koje je dobio, kao i fotografiju pištolja, piše Index.hr

"Izbost ću te na otvorenoj cesti majmune je***i", "Sve ću ti p****at zaredom ku***n sine j**m ti mrtve tvoje", "Ne može ti niko više pomoći, počmi se molit majmune", "Metniću ti kalibar 9x19 između očiju kujo", "Imam točno 7 metka, prvo ću ti ženu ubit pi**o", neke su od poruka koje je primio. Dodaje kako je dobio stotine ogavnih i primitivnih uvreda.

Prijetnje smrću nakon izjava o presudi hercegovačkoj šestorki dobila je još jedna članica GLAS-a, Vesna Pusić, koja jučer utvrdila kako je presuda hercegovačkoj šestorici, među kojima je i Praljak, rezultat loše i pogrešne hrvatske politike devedesetih godina.

-Izdajico jedna smrdljiva čekaj dok dodem u Zagreb zaklat ću te ko prase", napisao je stanoviti Jerko Bajsic (koji na profilnoj slici ima osuđenog zločinca Praljka) u porukama Vesni Pusić. Ona mu je odgovorila da je prijavljen policiji, na što je Bajsic odgovorio: "Ajde tako i tako nisam u Hrvatskoj izdajico. I znam da me nećeš prijaviti jer dobivaš svaki dan tako nešto". Pusić mu je odgovorila da "policija radi i u Njemačkoj" i to "još bolje nego u Hrvatskoj", na što je Bajsic krenuo s ispričavanjem: "Oprostite bio sam ljut, neće više doći do toga, molim vas oprostite".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.