REGION

Stravična nesreća: Poginuo mlađi bračni par, na njihov automobil naletio voz i zdrobio ga

Radio Mrežnica

Index.hr

18.2.2018

U stravičnoj nesreći koja se dogodila oko podne u Donjem Zvečaju kod Duge Rese poginule su dvije osobe, potvrđeno je za Index.hr iz policije.

Pod još nerazjašnjenim okolnostima, došlo je do sudara voza i automobila. Stradali su putnici iz automobila.

Iz policije su rekli da je u toku uviđaj te da će više informacija biti poznato kasnije.

Prema informacijama s mjesta događaja, koje donosi Kaportal, prije udara čula se glasna sirena iz lokomotive, a nakon udara zvukovi kočenja i struganja. Teretni voz uspio se zaustaviti tek 200 metara dalje, a s njime i vozilo koje je gurao. Ekipa hitne medicinske službe i vatrogasci koji su ubrzo stigli, nažalost, nisu bili od pomoći, jer su ozljede na unesrećenima bile preteške.

Radio Mrežnica piše kako o snazi udara voza u automobil dovoljno govori podatak da je automobil odguran nekih 300-ak metara dalje od samog mjesta prijelaza, u smjeru Generalskog Stola

- Slika na mjestu nesreće je stravična, automobil je u potpunosti smrskan, a nesretnim ljudima nije bilo spasa. Identitet stradalih još  nije poznat - dodaju iz RM-a.

Također saznaju kako je stradao mlađi bračni par iz Karlovca u tridesetim godinama, koji u vikend-naselju Osor imaju vikendicu, a kupili su je nedavno, prije mjesec ili dva.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.