HRVATSKA

Krešo Beljak: HDZ je gori od četnika

Index.hr

16.5.2018

Hrvatski sabor danas zasjeda, a počelo je žestoko na temu afere "Hotmail".

Za riječ se javio predsjednik HSS-a Krešo Beljak, koji je rekao da je postalo evidentno da je premijer znao sve i da je on najgore što se dogodilo HDZ-u u proteklih 27 godina.  


Source: Krešo Beljak: HDZ je gori od četnika by indexpromocija

- Dogodila se najveća pljačka pod pokroviteljstvom i uz znanje najvišeg vrha državnog, odnosno Vlade Republike Hrvatske, samog premijera. Dakle, ne može i nikad nije mogao reći da ništa nije znao. Znao je i on je, u principu, najgore što se HDZ-u dogodilo u proteklih 27 godina, a konkurencija je doista bila velika, da sad ne spominjem imena i ne vraćam se u prošlost.  

Velika je konkurencija bila nadmašiti sve one koje su kroz HDZ Hrvatskoj naštetili više, usudio bih se reći, više nego četnici i Turci kroz cijelu povijest. To ste napravili vi i vaša stranka, koju više neću zvati strankom nego sektom - rekao je Beljak i dodao da će glasati protiv podrške toj vladi, pa makar on više nikada ne dobio mjesto u Saboru.

Osim toga, Sabor će raspravljati o prijedlogu 36 opozicionih zastupnika o izmjeni Odluke o osnivanju saborskoe istražne komisije za "Agrokor" te o SDP-ovom prijedlogu o izmjeni Zakona o sprečavanju sukoba interesa, tačkama koje su stavljene na raspravu zahvaljujući novom saborskom Poslovniku i opozicionim inicijativama.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.