ZAGREB

Bivša spremačica Tarika Filipovića na suđenju zbog krađe: Taj prsten ne vrijedi 5.000 eura, u Sarajevu košta upola manje

Bivša spremačica popularnog glumca Tarika Filipovića, koja se tereti za krađu u njegovom stanu, i danas je na suđenju rekla da nije kriva, a procjenom nestalog nakita bavio se vještak

Filipovići u zgradi Suda

Net.hr

5.12.2018

Na zagrebačkom Općinskom sudu u srijedu je nastavljeno suđenje Anici Jurilj (51), bivšoj spremačici glumca Tarika Filipovića i njegove supruge Lejle Šehović.

Jurilj se tereti da je poznati par “olakšala” za 150.000 kuna, na koliko je procijenjena ukradena zlatnina, te za još 5.000 eura i 100 kanadskih dolara.

Jurilj je i danas pred Sudom izjavila da se ne osjeća krivom, a onda je progovorio i vještak Vlado Crkvenac, koji je trebao utvrditi vrijednost nestalog nakita. No, on to nije mogao, pojašnjavajući da nema nikakvog podatka ni fotografije na temelju čega bi to učinio.

Kad je riječ o zlatnom prstenu s dijamantima koji su oštećeni procijenili na 5.000 eura, advokatica optužene tvrdila je da je njegova cijena u Sarajevu i upola manja, a vještak je rekao da ta cijena može biti manja, ali ne upola.

- Cijena zlata je burzovna i jedino se može razlikovati u vrijednosti rada za izradu nakita, ali to ne može biti upola manje od cijene u zemljama EU - kazao je Crkvenac.

" Jutarnji list" piše kako će zastupnici oštećenih dostaviti Sudu gotovo istovjetni prsten Fehime Šehović, punice Tarika Filipovića, koji je dobila na poklon od brata, pa će se nakon toga odlučiti hoće li vještak procjenjivati i taj prsten.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.