HRVATSKA

Bandić opet dobio medvjedića: Posjetio ga i selektor Dalić

Nalazi se na intenzivnoj njezi, a tamo bi trebao ostati barem sedmicu

Milan Bandić i Zlatko Dalić. Facebook

24sata.hr

9.12.2018

Kao i prošle godine, kad je u bolnici bio zbog bruha, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović poslala je Milanu Bandiću medvjedića, uz poruku za brz oporavak. Sinoć ga je posjetio savjetnik predsjednice Tomislav Mađar, koji je zagrebačkom gradonačelniku donio medvjedića, javlja RTL. Kako navode, Bandića je u bolnici posjetio i selektor nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Tomislav Mađar je i jučer rekao da će Bandiću nositi medvjedića, a na upit zašto baš medvjedića rekao je: “Zato što ga on onda pokloni u humanitarne svrhe. Tako razveselim njega, a onda on djecu”.

Bandić je u bolnici na Jordanovcu završio zbog plućne embolije u petak navečer. Te večeri se, između ostalog, družio s bivšim ministrom Draganom Primorcem. 

- Bili smo na prijemu Hrvatsko-izraelsko poslovnog kluba. Pozdravili smo se i iako je došao sa štakom, nije želio sjesti. Dobro se držao. Tokom večeri sam čuo od njegovih saradnika da je završio u bolnici i ponudio sam svoju stručnu pomoć - ispričao nam je Primorac. Bandić je na intenzivnoj njezi, a tamo bi trebao ostati barem sedmicu.

Inače, dok će Bandić biti u bolnici, mijenjat će ga zamjenica Jelena Pavičić-Vukičević, koju je Bandić ovlastio da bude privremena gradonačelnica u slučaju da je on spriječen obavljati dužnosti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.