HRVATSKA Istakla je da je Gorica prvi po broju poduzetnika u zagrebačkoj županiji

Kolinda otvorila bazen u Velikoj Gorici: Djeci zbog hlora pozlilo

Bazen će Goričanima pomoći oko razvoja vodenih sportova i plivačkih disciplina

24sata.hr
11.12.2018 14:29

Grabar-Kitarović: Nadam se da će ovaj bazen donijeti neke nove državne, evropske i svjetske sportske prvake

Foto: Printscreen

Uz gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas je u podne otvorila bazen u Velikoj Gorici.  

- Nadam se da ćete na bazenu provesti lijepe trenutke i u porodičnom okruženju. Unatoč odličnoj povezanosti Velike Gorice sa Zagrebom, Gorica se razvija kao samostalan grad sa svojim identitetom. Ona nije samo razvojno sjedište Turopolja već i cijele zagrebačke županije- rekla je Grabar- Kitarović, te dodala da se u Gorici posljednjih godina razvijaju brojni projekti.  

Istakla je da je Gorica prvi po broju poduzetnika u zagrebačkoj županiji. Grad koji broji više od 60.000 stanovnika zaslužio je, rekla je predsjednica, svoj bazen.

- Znamo koliko je plivanje važno za pravilan psihofizički razvoj djece, ali i za rekreaciju svih dobnih grupa stanovništva. Zato je posebno važno što ste dobili bazen, te više ne morate odlaziti u Zagreb zbog plivanja- rekla je predsjednica.  

Dodala je kako će bazen Goričanima pomoći oko razvoja vodenih sportova i plivačkih disciplina.

- Nadam se da će ovaj bazen donijeti neke nove državne, evropske i svjetske sportske prvake- zaključila je Kolinda Grabar - Kitarović. 

Tokom otvorenja dvoje djece je izneseno vani jer im je pozlilo. Nakon što se predsjednica obratila okupljenim, sve je blagoslovio i sveštenik.

NA VRH