HRVATSKA

Bandić kao bagerista započeo radove na žičari u Zagrebu, pa prozvao opoziciju

Kazao da bi napravio sve za svoj grad, a najmanje što može učiniti jeste položiti ispit za bagerista

Večernji.hr

Večernji.hr

25.1.2019

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić danas je simbolično, upravljanjem bagerom, započeo radove na izgradnji sljemenske žičare te postavio kamen temeljac.

Nešto prije 11 sati okupilo se mnogo ljudi, a došao je i svećenik. Nakon dolaska Milana Bandića, tamburaški sastav odsvirao je himnu.

Bandić je, odjeven u radnički kombinezon, prije sjedanja za bager rekao da je Zagreb dočekao početak četvrte faze, nakon što su u dosadašnjim fazama između ostalog rekonstruirali tramvajsku prugu i srušili postojeću žičaru. 

Bandić je "bocnuo" opoziciju, koja je nedavno, na dan najavljenog otvaranja žičare, došla "gablati". 

- Lakše je gablati nego raditi, a oni koji u životu nisu napravili ni pasju kuću gablati mogu, ali raditi ne znaju. Zato ćemo se ovdje naći za 15 mjeseci i gore na vidikovcu i napraviti najljepšu žičaru u Evropi - rekao je Bandić. 

- Ja sam se rodio daleko, ali ništa me ne može spriječiti da volim ove ljude pod Sljemenom, ovaj kraj, to su moji prijatelji. Moj grad je meni dao sve, a ja mu još nisam vratio ni 20 posto - rekao je Bandić, dodajući da bi za Zagreb napravio sve, a najmanje što može učiniti jest položiti ispit za bagerista. 

To je ubod komarca u odnosu na ono što bi bio spreman učiniti, poručio je.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.