UŽAS

Novi detalji nakon pronalaska tijela žene u zamrzivaču: Jasmina je bila gola i bez povreda

Tijelo pronađeno 19 godina nakon što su je posljednji put vidjeli u mjestu Palovec pored Čakovca

Printscreen

Index.hr

19.2.2019

Smiljana Srnec je priznala da je ubila svoju sestru Jasminu. Bez prisutnosti advokata, doduše, pa se to priznanje ne može koristiti na sudu. Tijelo Jasmine Dominić pronađeno je 19 godina nakon što su je posljednji put vidjeli u mjestu Palovec pored Čakovca, odnosno 14 godina nakon što je njen nestanak prijavljen policiji. 

- Bila je gola. Tijelo joj je bilo savijeno u koljenima, ruke su bile uz tijelo. Nikakvu povredu nisam vidio. Kosa je bila dobra. Bila je čak crvena u licu. Ali ja sam na samo nekoliko minuta podigao poklopac zamrzivača i zaklopio ga. Nikad takvo nešto nisam vidio - rekao je medijima svjedok uviđaja. 

Podsjetimo, tijelo nestale Jasmine Dominić pronađeno je u subotu u zamrzivaču u porodičnoj kući, u kojoj je djevojka i živjela. Posljednji put je viđena davne 2000. godine, a njen nestanak prijavljen je tek 2005. 

U subotu navečer je uhapšena Jasminina sestra Smiljana Srnec, 45-godišnjakinja koja je nakon nestanka sestre nastavila živjeti u kući u kojoj je podigla i troje djece. Tamo je živjela sa suprugom. Jučer joj je produžen pritvor, a danas bi je trebao ispitati DORH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.