HRVATSKA

Završena obdukcija tijela koje je 19 godina bilo u zamrzivaču

Pojavila se informacija da je Smiljana priznala ubistvo, no suprug i advokat demantirali su takve informacije

Kuća u kojoj je pronađeno tijelo. Printscreen

Večernji.hr

19.2.2019

Nakon što je u 12.30 sati završila obdukcija tijela Jasmine Dominić koja je započela u 10 sati, očekuje se dovođenje njene sestre Smiljane Srnec (45) u Županijsko državno tužilaštvo u Varaždinu, te pred sudiju istrage Županijskog suda. Čekalo se, naime, da se obavi obdukcija, koja je kasnila jer se tijelo trebalo otopiti prirodnim putem.

Tijelo je bilo u zgrčenom položaju fetusa, a u bolnicu je dopremljeno u zamrzivaču, u kojem je i pronađeno. 

Podsjetimo, mještani malog mjesta Palovec u Međimurskoj županiji ostali su zatečeni viješću da je pronađeno tijelo Jasmine Dominić koje je stajalo u zamrzivaču 19 godina. Nestanak je prijavljen 16. avgusta 2005. godine. Uhapšena je 45-godišnja Smiljana Srnec, sestra nestale Jasmine koja s porodicom živi u kući u kojoj je pronađeno tijelo. Pojavila se informacija da je Smiljana priznala ubistvo, no suprug i advokat demantirali su takve informacije. 

– Bio sam sad u policiji i Smiljana nije priznala. Takva je sad situacija. Objavljivane su, kao i do sada, lažne informacije. Tako se pisalo da je tijelo pronađeno jer je isključena struja i da je nešto smrdjelo – rekao je hrvatskim medijima Ivica Srnec, Smiljanin suprug. Advokat Smiljane Srnec kazao je da nije priznala ubistvo tokom ispitivanja u policiji.  


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.