HRVATSKA Nakon tragedije koja je potresla region

Isplivali novi detalji o tijelu u zamrzivaču: Otac Jasmine Dominić znao sve?

Smiljana Srnec, koja je okrivljena za ubistvo svoje sestre, nalazi se u zatvoru u Varaždinu od 20. februara

24.sata
26.02.2019 16:52

Slučaj u vezi s ubistvom Jasmine Dominić potresao region

Foto: Večernji list

Isplivali su novi detalji o zamrzivaču u kojem je pronađeno tijelo nesretne Jasmine Dominić. Vijesti o ovome slučaju potresle su region.

"Međimurske novine" prenose da su prijatelji oca Martina Dominića, kojeg su svi zvali Fredi, pomagali jednom prilikom u građevinskim radovima oko pomoćne prostorije-šupe. I tada su morali pomaknuti zamrzivač koji im je smetao. 

- Podigli smo tu zamrzivač, bio je zaista jako težak, pa smo Fredu rekli zašto nisu prije ispraznili meso da bi nam bilo lakše. Odgovorio nam je kratko da to nije moguće - rekao je sagovornik "Međimurskih novina". 

Inače, Smiljana Srnec (45), koja je okrivljena za ubistvo svoje sestre Jasmine (23), čiji je leš držala čak 19 godina u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu, gdje je živjela s djecom i suprugom, ne smije primati nikakve posjete u zatvoru u Varaždinu, gdje se nalazi od 20. februara ove godine. 

- Zabranjene su joj posjete zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. Žalba na rješenje o istrazi još nije stigla. Rok je 8 dana i ima još nekoliko dana do isteka tog roka. Za sada nije naloženo nikakvo psihijatrijsko vještačenje okrivljene dok rješenje o istrazi ne postane pravomoćno - rekao je Darko Galić, portparol Županijskog državnog tužilaštva u Varaždinu i zamjenik županijskog državnog tužioca. 

Do advokata okrivljene Smiljane Srnec koji joj je dodijeljen po službenoj dužnosti Krešimira Golubića iz Čakovca novinari nisu uspjeli doći. 

Komentari

NA VRH