HRVATSKA

Brutalno pretučen radnik telekoma: A samo je htio otkloniti kvar...

Ljekarska pomoć povrijeđenom pružena u KBC-u Zagreb

Ilustracija. Arhiv

I. K. / Avaz.ba

18.8.2019

Radnik "T-coma" koji je u petak oko 16 sati došao u Srijemsku ulicu u zagrebačkoj Dubravi kako bi otklonio kvar u kući jednog od stanara ulice brutalno je pretučen. 

S teškim povredama glave koje su mu utvrđene, 45-godišnji zaposlenik T-Coma je hospitaliziran u KBC Rebro, a policija trenutno provodi kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim P. G.

- Majstor iz telekoma je parkirao auto prekoputa kuće u koju je išao otkloniti kvar. Odmah je počela prepirka s unukom vlasnika kuće ispred koje se zaustavio. Nisam čula kad je počeo prvi udarac, ali su psovali, odjekivalo je kroz prozore, da bi ni 10 minuta kasnije stigla Hitna pomoć. Čovjek je imao zakrvavljenu glavu. Svima je na prvi pogled bilo čudno kako je taj dečko, inače konstitucijom malen, uspio pretući čovjeka, ali on trenira borilačke vještine pa u tom slučaju čuđenju nema mjesta. Nije se korektno parkirati pred tuđim izlazom iz kuće, ali nipošto nije korektno pretući čovjeka bez obzira na razlog - ispričao je za ''Jutarnji list'' jedan susjed.

Iz Policijske uprave u Zagrebu kažu da je 45-godišnji zaposlenik jednog preduzeća iz Zagreba, u namjeri da popravi telefonsku liniju, parkirao automobil na trotoaru, nakon čega je došao u verbalni, a potom i fizički sukob s 22-godišnjakom koji ga je više puta udario u predjelu glave. 

Ljekarska pomoć povrijeđenom je pružena u KBC Zagreb, gdje su mu utvrđene teške povrede.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.