PODRHTAVANJA

Nives Celzijus: Imala sam noćnu moru i probudio me snažan zemljotres

Recite mi da ste i vi vrištali od straha, napisala je Nives

Nives Celzijus. Instagram

Avaz.ba

22.3.2020

Pjevačica Nives Celzijus (38) javila se svojim pratiocima na Instagramu nakon zemljotresa koji je jutros zadesio Zagreb. Sa svojom djecom i sestrom izašla je u dvorište ispred kuće, a uspjeli su uzeti ono najpotrebnije. Još su u šoku.

- A što vi radite danas? Mene je iz noćne more, bijega iz Malezije od više prirodnih katastrofa, gdje sam se jedva uspjela s djecom ukrcati na avion za Singapur, probudio potres. Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu... Sat i pol poslije još uvijek se tresem što od hladnoće što od panike. Recite mi da ste i vi vrištali od straha... - napisala je Nives.

Nives Celzijus. Instagram

Snažan potres magnitude 5,5 dogodio se jutros, a nakon njega bio je niz slabijih. Oštećene su mnoge zgrade, pločnici, automobili, katedrala... Neki su pjevačici prigovorili zbog ponašanja. 

- Kako imaš snage išta objavljivati i slikati se za mreže u ovoj situaciji?! - ljutito su je upitali jedni, dok su drugi konstatirali da je Nives samo imala namjeru javiti se onima koji brinu za nju i dati im do znanja kako su se ona i njeni bližnji na vrijeme uspjeli maknuti iz kuće prije nego što ih zadesi veće zlo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.