STRAH I OPREZ

Prijeteća poruka osvanula na automobilima u Zagrebu

Imaš 24 sata da uplatiš 500 kuna ili će ti auto biti ogreban i to dosta ogreban

Prijeteća poruka. Facebook

Avaz.ba

19.7.2020

Imaš 24 sata da uplatiš 500 kuna ili će ti auto biti ogreban i to dosta ogreban. Sve što trebaš je kupiti Paysafecard u vrijednosti od 500 kuna na Tisku i poslati tih 16 znamenki na moj e-mail... Napiši registraciju auta u e-mail da znam da si to ti uplatio. Ja se ne šalim, ne uplatiš li novce, auto će ti sigurno biti ogreban - stoji u poruci.

Ovakvu zastrašujuću poruku našla je I.K. (29) iz novog Zagreba na svom autu u četvrtak oko 23 sata. - Poruku sam našla na autu oko 23 sata kad sam se vraćala s posla. Auto je bio dva dana parkiran ispred zgrade. Vidjela sam istu poruku na još nekoliko automobila na istom parkingu - rekla je za 24sata I.K. Parking je kraj zgrade popularno zvane Super Andrija u Sigetu. Isti tren uslikala je poruku i proslijedila je prijateljima te pitala za savjet šta da radi.

- Rekli su mi da sve prijavim policiji što sam i napravila. Poslala sam sve na mail koji sam našla na stranicama policije, a auto sam zbog straha preparkirala - kaže djevojka. Dodala je i to da je prema stilu pisanja stekla dojam da se radi o mlađoj osobi koja je prijavila grebanjem auta. Policija joj na mail nije odgovorila.  - prenosi 24sata.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.