NAKON PRESUDE

Todorić: Oteli su mi imovinu i monstruozno me optužili

Ivica Todorić nakon presude je rekao kako su osobe koje su otele privatnu imovinu Agrokoru njih optužile da bi sakrile krimina

Ivica Todorić. Arhiv

D. H.

7.10.2020

Nakon što mu je na Županijskom sudu u Zagrebu izrečena nepravomoćna oslobađajuća presuda, Ivica Todorić se ispred zgrade suda obratio medijima.

Ivica Todorić nakon presude je rekao kako su osobe koje su otele privatnu imovinu Agrokoru njih optužile da bi sakrile kriminal, prenosi N1.

- Ta optužnica je monstruozna i lažna. Izradila ju je grupa Borg", rekao je Todorić.

Tužiteljstvo je bilo, smatra, pod pritiskom, a najavio je da neće braniti niti u glavnom slučaju za aferu Agrokor kao što niti sada nije iznio obranu. Rekao je da je Sud bio profesionalan.

Osvrnuo se i za navodne pritiske kod preuzimanja kompanije.

- Pazite, ja sam 90 dana izdržao, izdržao sam njihove prijetnje. Došli su u moj ured i rekli su: "Potpiši", rekao je još Todorić.

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić u srijedu je na zagrebačkom Županijskom sudu oslobođen optužbi da je svoj nekadašnji koncern s troje saradnika oštetio za 1,25 miliona eura.

Uz Todorića su u ovom slučaju oslobođeni nekadašnji Agrokorovi menadžeri Ante Huljev i Piruška Canjuga te četvrtooptužena Nicole De Rossi.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.