NAKON PUCNJAVE U ZAGREBU

Policajac koji je radio na osiguranju zgrade Vlade Hrvatske ima prostrijelne rane i stabilno je

U Vladi se saznaje da je riječ o policajcu koji je radio u njihovom osiguranju te da u vrijeme incidenta premijer nije bio u sjedištu Vlade

Pucnjava prijavljena jutros u 8,06. Josip Regovic/PIXSELL

A. J.

12.10.2020

Policajac koji je upucan jutros na Markovom trgu u Zagrebu devezen je u Kliničku bolnicu Sestre milosrdnice s prostrijelnim ranama lijeve ruke te s obje strane trupa, a zasad su mu funkcije stabilne, izjavio je Hini direktor bolnice Mario Zovak.

- U ovom trenutku su vitalne funkcije stabilne, ne vidimo znakove ugroženosti života, međutim, brine nas mogućnost unutarnjih ozljeda jer nam je u ovom trenutku nemoguće procijeniti putanju metka - rekao je Zovak.


Trenutno obavljamo pretragu CT-om, a kad se to završi napravit ćemo evaluaciju njegova stanja i po principu ratne kirurgije ići u obradu rana, kazao je Zovak.


Glasnogovornica MUP-a Marina Mandić ranije je potvrdila Hini da je jutros u 8,06 sati zaprimljena dojava o pucnjavi na Trgu svetog Marka u Zagrebu u kojoj je ozlijeđen jedan policajac.


U Vladi se saznaje da je riječ o policajcu koji je radio u njihovom osiguranju te da u vrijeme incidenta premijer nije bio u sjedištu Vlade.


U 9 sati policija je saopćila da je na Jabukovcu pronašla muškarca koji odgovara opisu počinitelja, te da je počinio samoubistvo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.