NESREĆA U HRVATSKOJ

Čini se da vozač BMW-a uopće nije kočio, šef vatrogasaca: Prizor je bio jeziv

Mislili su da je i on mrtav, ali kad su pokucali i malo polupali on se trznuo, kazao šef vatrogasaca

Fu. M. / Jutarnji list

Težak udes na naplatnim kućicama

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL


- Prizor je bio jezovit. BMW je probio vanjski zid, koji je od pune cigle, pregradni zid i na trećem zidu se zaustavio. Osoba koja je poginula od udara je bila odbačena unutar prostorije upravne zgrade u koju je uletio, a kad su vatrogasci došli vrlo brzo nakon poziva za intervenciju u 5.32 minute vozač je još bio za upravljačem BMW-a.

Mislili su da je i on mrtav, ali kad su pokucali i malo polupali on se trznuo. Nešto nesuvislo je govorio da ga boli kuk, glava, a vrlo brzo iza njih, možda nakon jedne minute je došla hitna pomoć. Moji dečki su krenuli s intervencijom na vozilu jer nije bilo jednostavno u tom skučenom prostoru izvući ozlijeđenog iz automobila. Vrata se nisu mogla otvoriti, a samo po zadnjem dijelu se moglo zaključiti da se radi o BMW-u.

  • Nesreća kod Siska

    Nesreća kod Siska

    Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL


Ispričao je to za "Jutarnji list"  Ivica Maceković, vršilac dužnosti zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica čijih je šest vatrogasaca s jednim navalnim vozilom učestvovalo u izvlačenju povrijeđenog na naplatnoj cesti Mraclin autoceste A11 u smjeru Siska.

Povrijeđeni je bio u BMW-u koji se velikom brzinom zabio u objekt HAC-a pored naplatnih kućica.

Više o temi Hrvatska

RUKOMET
Červar podnosi ostavku

Više o:

Hrvatska Sisak BMW Udes
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na