O OPOZIVU PREDSJEDNIKA

Milanović poručio premijeru: Plenkoviću, budi bar jednom u životu hrabar i prestani muljati

Plenković je danas komentirajući Milanovićeve izjave i poruke rekao da se "ako ovako nastavi, može razgovarati i o njegovom opozivu"

Andrej Plenković i Zoran Milanović. Agencije

Fu. M.

29.3.2021

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović javio se novim postom na Facebooku. U njemu govori o premijeru Andreju Plenkoviću i njegovoj "kriminalnoj organizaciji".

Premijeru je, između ostalog, poručio da "bude jednom u životu hrabar, krene prikupljati vjerne žetone i pokrene opoziv", prenosi Index.hr.

Podsjetimo, Plenković je danas komentirajući Milanovićeve izjave i poruke rekao da se "ako ovako nastavi, može razgovarati i o njegovom opozivu".

- Čujem da su Plenković i njegova kriminalna organizacija raspravljali o opozivu Predsjednika Republike. Da im olakšam, procedura opoziva Predsjednika Republike opisana je u članku 105. Ustava RH, vrlo je jednostavna i dobro uređena. Ajde Plenkoviću, budi jednom u životu hrabar, prestani muljati i počni raditi. Kreni u prikupljanje vjernih žetona, odriješi kesu, nazovi kumove i pokreni opoziv.

A kad smo već kod opoziva, baš me zanima što o tebi i tvojim žetonima, nakon pet godina vlasti, misle hrvatski ljudi koje si danas prozvao „talogom“ samo zato što ne podržavaju tvoju sjevernokorejsku istinu - napisao je Milanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.