NOVI GRADONAČELNIK

Tomašević nakon pobjede u Zagrebu: Borim se čitav život za ovaj grad

Čeka nas velik posao i sve promjene neće biti niti brze niti jednostavne, kazao je

Tomislav Tomašević. Pixsell

Fu. M.

30.5.2021

Nakon što su prebrojani svi glasovi za gradonačelnika Zagreba, Tomislav Tomašević ima 65.25 posto ili 199.630 glasova, a Miroslav Škoro 34.75 posto ili 106.000 glasova.

Tomašević se nakon proglašenja pobjednika obratio javnosti.

- Hvala na povjerenju, nadi, ustrajnosti da je prava promjena moguća. Hvala na jasnom mandatu za pravu promjenu. Hvala vam što ste vjerovali u mene, sebe i sve nas. Hvala vam na povjerenju, mi ćemo ga opravdati.

Hvala svima onima koji nam nisu dali glas, radit ćemo na tome da dobijemo i vaše glasove. Radit ćemo na boljoj kvaliteti života za sve u našem gradu. Zadnji dani kampanje su bili izazovni. Neću ni ponavljati sve lažne optužbe. Borim se čitav život za ovaj grad, protiv odluka onih koji su zarobili ovaj grad i koriste ga kao svoj bankomat.

Moja kampanja je počela kad sam imao 16 godina i kad sam se borio protiv ilegalnog odbacivanja otpada na mjestima gdje su bila zagrebačka vodocrpilišta. Imamo najbolji tim ljudi s kojima godinama vodim borbu za pravedniji Zagreb.

Iza nas ne stoje veliki donatori. Iza nas stoje građani. S ponosom ću povesti ovaj grad u bolju budućnost. Svi građani, bez obzira na to kako su glasali, žele bolji život. Bit ću gradonačelnik svih vas.

Zagrebe, dali ste mi povjerenje, a ja vas tražim sudjelovanje u promjenama i razvoju ovog grada. Molim isto tako i za strpljenje. Čeka nas velik posao i sve promjene neće biti niti brze niti jednostavne, ali zajedno možemo ostvariti sve potencijale ovog grada. Neka to bude grad za sve, ne samo za odabrane. Krenimo zajedno u bolju budućnost. Zagreb to može, svi mi zajedno to možemo - rekao je Tomislav Tomašević, novi gradonačelnik Zagreba, prenosi Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.