VELIKA TRAGEDIJA

Dirljiva poruka sina vozača koji je poginuo kod Slavonskog Broda: Zagrlio sam te, ali premalo...

Ah, tata, bol je jako velika, žalost je jako velika, napisao je on

A. J.

25.7.2021

Deset osoba poginulo je u teškoj saobraćajnoj nesreći jutros na autocesti A3 kod Slavonskog Broda. Jedan od njih je i vozač od kojeg se preko Facebooka dirljivom porukom oprostio sin Adhurim S.

- Ah, tata, bol je jako velika, žalost je jako velika. Onog dana kada sam te otpratio do autobusa, zagrlio sam te, ali premalo. Bog ti dao raj - napisao je shrvani sin, prenosi Večernji list.

Prema trenutno poznatim informacijama, njegov otac u trenutku nesreće nije upravljao autobusom, nego drugi vozač koji je nedugo nakon nesreće uhapšen.

Podsjećamo, jutros oko 6.20 sati autobus, koji je saobaćao iz Frankfurta u Prištinu, prevrnuo se na bočnu stranu. Poginulo je deset osoba, a deseci su povrijeđenih.


"Bog ti dao raj", napisao je shrvani sin. Facebook

Nesreća se dogodila jutros u 6.20 sati. SB online

U 10.40 sati, 52-godišnji vozač autobusa je uhapšen te će, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz krivičnu prijavu zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela izazivanja saobraćajne nesreće u cestovnom prometu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske i nadležnom državnom odvjetništvu.

Status Adhurima S.. Printscreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.