ODMOR IZ NOĆNE MORE

Za apartman na Šolti dale 80 eura, pa se šokirale: "Madraci puni grinja, strgana posteljina, nema interneta, sve se raspadalo..."

Ubrzo su djevojke shvatile i da rerna ne radi i kako je plinska boca prazna

Haos koji su zatekle. Slobodna Dalmacija

A. J.

18.8.2021

Četiri djevojke iz kontinentalne Hrvatske dugo su priželjivale odmor na Šolti. Preko popularne platforme za iznajmljivanje smještaja Booking.com rezervirale su apartman u Stomorskoj za ukupno devet noćenja, piše Slobodna Dalmacija.

Međutim, kad su nakon dugog puta konačno stigle na odredište dočekao ih je hladan tuš, a problemi su počeli već prilikom ulaska.

- Iako su nam rekli da možemo doći oko 11 sati, kad smo došli, gospođa nam je preko mobitela rekla kako se na toj adresi ne nalazi apartman nego kancelarija. Rekla nam je da se nekako snađemo do 14 sati kad će smještaj biti spreman, kazala je Slobodnoj Dalmaciji jedna od djevojaka.

U 14 sati stižu ispred adrese da bi bile poslane u drugi apartman.

Unutrašnjost apartmana. Slobodna Dalmacija

- Plaćen je apartman s internetom, no njega naravno nije bilo, jer tko bi u 21. stoljeću imao internet u apartmanima. Sam smještaj je bio u užasno lošem stanju, star, oronuo, žarulje i utičnice nisu radile, madraci puni grinja, posteljina strgana, na tanjurima plijesan... Našli smo samo tri šalice za nas četiri. Apartman se doslovno raspadao - pojasnila je.


Prljavi tanjiri. Slobodna Dalmacija

Ubrzo su djevojke shvatile i da rerna ne radi i kako je plinska boca prazna.

- Nismo mogle ni skuhati kavu. Tek navečer oko deset sati poslali su nam majstora koji je utvrdio da je uređaj neispravan. Što smo god pitale gospođu s kojom smo komunicirale dobile bi bezobrazan i bahat odgovor. Odnos prema gostima im je užasan. Moram spomenuti i kako su nam prilikom prijave doslovno bacili osobnu iskaznicu preko stola. Sve to možete dobiti za samo 80 eura po noćenju - kaže ogorčena djevojka.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.